Персиковий пиріг - Image

Персиковий пиріг

Number of servings: 10Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Будь-яка господиня любить рецепти, де не потрібно витрачати дуже багато часу на приготування, де інгредієнти прості і доступні, але при всьому цьому страва виходить дуже смачна і по-справжньому домашня. Якщо ви теж хочете мати в запасі таку страву, а зокрема випічку, тоді зверніть увагу на рецепт персикового пирога. Як тільки ви його приготуєте, ви поринете в атмосферу справжнього домашнього тепла і затишку. Цей пиріг неначе говорить вам, що навіть з такою простою випічкою можна створити домашнэ тихе свято. Спробувавши перший шматочок, ви і ваші рідні зрозумієте, чим пиріг такий чудовий. А особливо, якщо десерт зроблений з любов'ю і теплом.

Ingredients

Вершкове масло ( можна використовувати вершковий маргарин)

200 г.

Цукор

300 г.

Яйця

5 шт.

Молоко

50 мл.

Розпушувач

2 ч. л.

Борошно

250 г.

Персик (свіжий або консервований)

800 г.

Preparation steps

01

Попередньо вийняти консервований персик, щоб сироп повністю відокремився. Якщо потрібно - порізати персик на маленькі шматочки.

02

Далі потрібно приступити до приготування тіста.

03

В першу чергу необхідно масло, яке має бути кімнатної температури, розтерти з цукром (можна використовувати міксер). Для ароматного запаху в масло можна додати ванільний цукор.

04

Далі в тісто потрібно додати яйця і акуратно влити молоко, продовжуючи помішувати.

05

Потім потрібно окремо перемішати борошно і розпушувач. Цю суміш додати в тісто.

06

Тісто має вийти не дуже густим і за консистенцією нагадувати густу сметану.

07

Далі потрібно підготувати форму, для цього деко потрібно застелити пергаментом і змастити його (пергамент) вершковим маслом.

08

На форму вилити тісто і красивим візерунком викласти персики.

09

Випікати в попередньо розігрітій духовці 20 хвилин при температурі 180° С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Персиковий пиріг – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua