
Запечений паштет із артишоків і пармезану
Артишоки увійшли в раціон людини ще в античні часи, але, на жаль, у нас цей надзвичайно цікавий і корисний продукт незаслужено обділений увагою споживачів. Свіжі артишоки можна придбати не завжди, а от консервовані артишоки можна знайти в продажу в будь-який час року. Досить щільна м'якоть артишоків добре переносить консервацію. Зазвичай консервовані артишоки використовуються як пікантний і незвичний інгредієнт салатів, а також їх використовують в приготуванні соусів і супів. У цьому рецепті пропонується приготувати запечений паштет із консервованих артишоків і пармезану. Смачно, корисно і незвично!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Santolino Pasteurized Preserved Quartered Artichokes in Oil 290g
400 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
150 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
250 мл.
Spice Dried Garlic Ground
3 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
за смаком
Parsley 70g
0,5 ст. л.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180°С.
02
Артишоки висушити на паперовому рушнику, після викласти в миску, розім'яти виделкою.
03
Додати в миску до артишоків майонез, тертий пармезан, часник, посолити і поперчити за смаком, скропити лимонним соком, перемішати.
04
Викласти паштет у форму для випікання, поставити форму в духовку на 15-20 хвилин. Запечений паштет подавати теплим, прикрасивши зверху посіченою петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores