Груші, припущені у вині зі спеціями - Image

Груші, припущені у вині зі спеціями

Number of servings: 2Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Корисний фруктовий романтичний десерт з алкогольною ноткою - груші, припущені у вині. Вони зможуть «сп’яніти» голову будь-кому, адже мають неймовірний аромат. У процесі приготування груші припускаються у вині з такими спеціями, як мускатний горіх, кориця і гвоздика, а це поєднання з вином, як відомо, дуже вдале. Фактично, це груші, припущені в глінтвейні, а він не просто так завоював величезну популярність. Також при подачі можна прикрасити груші, поливши розтопленим чорним шоколадом або полити сиропом, який залишився після приготування, трохи його попередньо уваривши. І один невеликий нюанс: при підборі вина варто зупинити свій вибір на солодкому десертному вині - цей варіант найкращий.

Ingredients for the recipe

Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g
112.20 - 130.40

Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g

200 g

Ingredients

Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g

2 шт.

Eco Ground Cinnamon

5 г.

Auchan Clove 10g

5 г.

Eco Ground Nutmeg

3 г.

Natkhnennya Cahors Dessert Wine 16% 1L

200 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

40 г.

Preparation steps

01

Грушу помити і обережно очистити. «Хвостики" не відрізати. Вино вилити в невелику каструлю і нагріти.

02

У вино додати цукор і спеції. За «хвостики» опустити груші уа вино. Варити близько 35-40 хвилин. Викласти груші на тарілку (одну на порцію) і подавати (теплою або охолодженою).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min