
Макарони з гарбузовим соусом
Часом мистецтво справжнього кулінара проявляється не в химерності страви, а в тому, як він майстерно може приготувати навіть щось звичайнісіньке. Головний секрет багатьох страв у маленьких і рідко помітних дрібницях, які доповнюють головні інгредієнти. Здавалося б, звичайні макарони, які може відварити навіть дитина, але варто додати незвичайного соусу - і ми маємо дуже смачну страву. А найголовніше, що соус цей не куплений в магазині, а зроблений своїми руками і з натуральних продуктів, з гарбуза. Ну а гарбуз - це справжній букет з різних вітамінів і корисних речовин. Тому щоб вразити своїх близьких, не обов'язково трудитися довго на кухні, досить зробити щось незвичайне.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pantanella Filini Pasta 500g
200 г.
Auchan Provence Herbs 20g
5 г.
Hokkaido Pumpkin
500 г.
Packed Onion from 3kg
60 г.
Diana-M Pickled Cucumber 650g
1 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Basil in Pot
за смаком
Homemade Butter
80 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно приготувати соус. Для цього гарбуз промити. Зрізати шкірку. Нарізати на невеликі шматочки та покласти до кастрюлі з киплячою водою. Води не повинно бути багато. Варити гарбуз до пом'якшення. Злити воду та розтовкти гарбуз, щоб вийшло пюре.
02
Ріпчасту цибулю дрібно порізати. Солений огірок почистити від шкірки та також дрібно порізати. З'єднати цибулю, огірок та гарбузове пюре. Додати 1 столову ложку майонезу, дрібно порізану зелень. Поперчити. Добре розмішати. І тільки після цього посолити.
03
Після цього зварити макарони в підсоленій воді. Відкинути готові макарони на друшляк. Можна додати в макарони трохи вершкового масла та прованські трави (аромат буде чудовим). Перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores