Омлет по-арабськи з м'ясом - Image

Омлет по-арабськи з м'ясом

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Точної історії виникнення такої страви, як омлет ніхто не знає. Але слово omelette - французьке, тому й прийнято вважати, що витоки омлету знаходяться у Франції. Найбільш поширена версія про виникнення цієї страви розповідає історію про те, як король Богемії Франц-Йосиф I поїхав на полювання, під час якого дуже зголоднів і йому не залишалося нічого іншого, як заглянути до звичайних простих людей. Селянам, які були дуже ошелешені таким візитом, довелося приготувати обід з усього, що у них було - яйця, молоко, борошно і родзинки. Королю настільки сподобалась ця страва, що він наказав своїм кухарям вдосконалити її і внести в свій раціон. З тих пір і почалося поширення омлету по різним кухням світу, які привносили щось своє в рецепт, і тепер ми можемо обирати кожен день новий варіант цієї страви.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

200 г.

Auchan Green Onions Bundle 75g

70 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

2 ст.

Eurogroup Chicken Eggs 10pc

3 шт.

Homemade Butter

2 ст. л.

Top Grade Wheat Flour

1 ч. л.

Fresh Greens Mix 100g

60 г.

Salt Egypt

4 г.

Preparation steps

01

Перекрутити м'ясо в м'ясорубці 2 рази, збити яйця, посікти дрібно зелену цибулю і змішати з яйцем, молоком і борошном.

02

Додати в суміш фарш, вилити приготовану масу в форму, змащену маслом, запікати омлет в духовці до готовності.

03

Такий омлет прийнято подавати з гарніром з картоплі або рису і з зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min