
Олів'є з гірчичною заправкою
Щоб внести нотки новизни у звичні, трохи обридлі страви, не бійтеся експериментувати. Салат "Олів'є" - улюблена для багатьох страва, що стала, можна сказати, обов'язковим атрибутом новорічного столу. Роками цей салат багато господинь подають на стіл, не змінюючи нічого в рецепті. Але ж від того, що Ви додасте в цей салат новий інгредієнт, він не стане гірше, а скоріше - навпаки. Отже, прийшов час змін. Почнемо з маленького нововведення, але воно додасть у смакову палітру страви нові відтінки. Заправку для "Олів'є" зробіть, змішавши традиційний для цього салату майонез із гірчицею. Ось таке маленький відступ від звичного рецепта. Впевнені, що з такою ж легкістю Ви додасте в "Олів'є" нові несподівані інгредієнти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
200 г.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Khutorok Peas green 410g
160 г.
Vinnytsia Mustard 125g
10 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
40 г.
Argal York Sandwich Ham
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З горошку злити рідину. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Шинку нарізати кубиками.
03
Гірчицю змішати з майонезом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores