Наггетси з норвежської сьомги - Image

Наггетси з норвежської сьомги

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Відчуйте себе справжнім скандинавом - приготуйте наггетси з норвезької сьомги. Закуска нагадає вам про холодне нескінченне море, скелі і гори, що застигли в тумані. Ви подумки полетите в чисте небо і з висока будете спостерігати за міським життям. З такими наггетсами і пиво буде смачнішим, і настрій підніметься. Готувати таку смакоту зовсім не складно, а навіть у задоволення. Після таких закусок до вас будуть частіше заходити в гості друзі, стане робити компліменти коханий. Також це відмінний спосіб змусити дітей їсти рибу. Що ще може бути краще, ніж поєднання корисного з приємним?! Насолоджуйтесь!

Ingredients

Філе сьомги

500 г.

Яйце

3 шт.

Паніровочні сухарі

500 г.

Соняшникова олія

500 мл.

Борошно

500 г.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Нарізати сьомгу на 20 шматочків одного розміру. Змішати сіль та перець з борошном. Збити яйця з 1 столовою ложкою води.

02

Кожен шматочок сьомги спочатку обкачати в борошні, потім вмочити в збиті яйця і, нарешті, обкачати в паніровці.

03

Смажити в киплячій олії, поки наггетси не стануть золотисто-коричневого кольору. Викласти на паперовий рушник, щоб увібрались залишки олії.

04

Подавати до столу з будь-яким соусом за смаком - тар-тар, кетчуп.

05

Рекомендований гарнір - картопляне пюре.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Green shakshuka

Green shakshuka

1

15 min

Наггетси з норвежської сьомги – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua