
Наггетси з норвежської сьомги
Відчуйте себе справжнім скандинавом - приготуйте наггетси з норвезької сьомги. Закуска нагадає вам про холодне нескінченне море, скелі і гори, що застигли в тумані. Ви подумки полетите в чисте небо і з висока будете спостерігати за міським життям. З такими наггетсами і пиво буде смачнішим, і настрій підніметься. Готувати таку смакоту зовсім не складно, а навіть у задоволення. Після таких закусок до вас будуть частіше заходити в гості друзі, стане робити компліменти коханий. Також це відмінний спосіб змусити дітей їсти рибу. Що ще може бути краще, ніж поєднання корисного з приємним?! Насолоджуйтесь!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lightly Salted Salmon Fillet
500 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Salad Sunflower Oil 500ml
500 мл.
7 Flour 1kg
500 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати сьомгу на 20 шматочків одного розміру. Змішати сіль та перець з борошном. Збити яйця з 1 столовою ложкою води.
02
Кожен шматочок сьомги спочатку обкачати в борошні, потім вмочити в збиті яйця і, нарешті, обкачати в паніровці.
03
Смажити в киплячій олії, поки наггетси не стануть золотисто-коричневого кольору. Викласти на паперовий рушник, щоб увібрались залишки олії.
04
Подавати до столу з будь-яким соусом за смаком - тар-тар, кетчуп.
05
Рекомендований гарнір - картопляне пюре.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores