М'ясна солянка з каперсами і солоними огірками - Image

М'ясна солянка з каперсами і солоними огірками

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Сьогодні ми хочемо познайомити вас зі стравою, яку можна назвати традиційною в російській кухні. Звичайно ж це солянка. Зазвичай солянку роблять на м'ясному, рибному або грибному бульйоні. Сьогоднішній рецепт якраз м'ясної. Солянка об'єднала в собі компоненти щей і розсольника. Обов'язковими інгредієнтами в кожній солянці виступають будь-які кислі інгредієнти. У нашому рецепті це будуть солоні огірки. Але також можуть бути і маслини або каперси. Ще один важливий інгредієнт - це лимон. Солянка має незвичайний солонуватий смак. Але в цьому і вся принадність цієї страви. Подавати можна з грінками чорного хліба. Перед подачею додати трохи зелені.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

500 г.

Pickled Cucumbers

200 г.

White Onion

150 г.

Chumak Tomato Paste 25% 300g

5 ст. л.

Iberica Capers 250g

3 ст. л.

Pershyj Rjad Fragrant Peas Black Pepper 20g

за смаком

Bay Leaf

4 шт.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

за смаком

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g

за смаком

Preparation steps

01

Поставити каструлю з водою на вогонь, покласти м'ясо, зварити бульйон.

02

Нарізати відварене м'ясо, копченості (шинку, ковбасу, сосиски) тонкими шматочками. Огірки нарізати шматочками. Нашаткувати цибулю кільцями.

03

Поставити на вогонь сковороду з олією, розігріти, висипати нарізану цибулю, обсмажити, додати до цибулі томатну пасту. Вилити в киплячий бульйон. Додати в бульйон також копченості.

04

Після висипати в каструлю з супом огірки і цибулю, довести до кипіння, зменшити вогонь, варити 10 хвилин. Додати лавровий лист, після - оливки, маслини і каперси.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min