
Молочно-кавове желе
Желе стало відомо на весь світ завдяки французам. Желе - це смак дитинства. Думаємо, всі любили його за приємний фруктовий смак і незвичайну форму. Зараз ми хочемо запропонувати вам щось інше - це молочно-кавове желе. По-перше, в ньому розкривається зовсім новий смак молока і кави. По-друге, щоб приготувати його, потрібно творчо підійти до процесу, тому що потрібно змішати в одному келиху різні кольори. У підсумку ви отримаєте дуже смачний і приємний десерт, який можна подавати наприкінці романтичної вечері.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobryk Gelatin 15g
1 упаковка
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 г.
Kava Zi Lvova Lviv Grounded Coffee 225g
1 стІк
Auchan Vanilla Sugar 8g
за смаком
Preparation steps
01
Молоко нагріти і додати в нього желатин, можна додати цукор за смаком.
02
Каву заварити окропом і також додати в нього желатин. У ємність по черзі наливати молочну і кавову суміш, поставити в холодильник для застигання.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores