
Манний пудинг з кабачками і яблуками
Пудинг - це вид десерту, який зазвичай готується на водяній бані. Основними інгредієнтами пудингу є борошно, яйця, цукор і молоко. Часто замість борошна використовують манку, рис або хліб. Іноді в рецептах пудингів зустрічаються масло, сир, родзинки, курага, інжир. Батьківщиною пудингів є Англія. В даний час по всьому світу існує величезна різноманітність рецептів по приготуванню пудингів. Для любителів яблук прекрасно підійде манний пудинг з яблуками. Крім яблук в яблучному пудингу використовуються морква, кабачки, вівсяні пластівці, родзинки або інші продукти. Подавати його можна, як гарячим, так і холодним. При подачі пудинг поливають сметаною, посипають какао або цукровою пудрою.
Ingredients
Кабачки
125 г.
Яблука
75 г.
Молоко
25 мл.
Масло вершкове
15 г.
Яйце куряче
1 шт.
Цукор
10 г.
Крупа манна
15 г.
Сметана
30 мл.
Preparation steps
01
Нашаткувати кабачки. Поставити сковороду на вогонь, влити молоко, додати 10 г. вершкового масла, розігріти, викласти кабачки на сковороду. Тушкувати до напівготовності.
02
Нашаткувати яблука, додати їх в сковороду разом із цукром, тушкувати протягом 5 хвилин, потім додати манну крупу, тушкувати ще 5-10 хвилин на маленькому вогні. Після, трохи остудити.
03
У загальну суміш додати збитий білок, жовток, перемішати, викласти суміш у формочку, яку потрібно змастити маслом, випікати в духовці до готовності. При подачі пудинг полити сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores