
Скумбрія під грибним соусом
Смачний і швидкий рецепт для любителів рибки. У ньому немає нічого складного, але, повірте, смак і аромат страви приємно здивує всіх ваших гостей. Адже таку ставу можна подавати не тільки до сімейної вечері, а й за святковий стіл - вона тільки прикрасить його. До того ж у страві містяться смачні і корисні речовини, які роблять страву ще більш виразною і смачною. Гриби роблять страву більш ситною. Цибуля надає особливий аромат, а помідор надає свіжості і соковитості. У такому вигляді страву можна подавати як повноцінну, або приготувати до неї легкий простий гарнір. У будь-якому випадку вечеря буде смачною і казково незабутньою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Mackerel
1 кг.
Blansh Royal Dinner Champignons 250g
500 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 г.
Tomato
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Eko for mushrooms spices 20g
за смаком
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
25 г.
Preparation steps
01
Скумбрію помити та очистити від нутрощів, голови та плавників. Нарізати порційними шматочками. Посолити, поперчити. Обсмажити на розігрітій олії.
02
Цибулю почистити та нарізати півкільцями. Гриби помити та нарізати пластинками. Помідор очистити від шкірочки та нарізати дрібними кубиками.
03
На олії злегка обсмажити цибулю, додати до неї гриби, приправу для грибів та смажити 5-7 хвилин. До грибів та цибулі - кубики помідору. Посолити за смаком. Смажити ще 3 хвилини.
04
Залити овочі вершками, довести до кипіння і опустити в соус рибу. Тушкувати рибу в соусі 3 хвилини та зняти з вогню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores