Цибулевий пиріг на листковому тісті - Image

Цибулевий пиріг на листковому тісті

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пиріг з начинкою з цибулі - це страва традиційної німецької кухні. У Німеччині здавна такі пироги пеклися і подавалися восени на святі нового вина. Основою для цибулевого пирога служить дріжджове, пісочне або листкове тісто. Одне задоволення готувати з готового листкового тіста, тому що це дуже просто і до того ж листкове тісто саме по собі дуже смачне і повітряне. Готується пиріг дуже швидко, а інгредієнти, які входять до його складу, не вимагають великих грошових витрат. Для начинки замість цибулі-порею можна використовувати ріпчасту цибулю або пір'я цибулі. Цибулевий пиріг - дуже ситне, корисне і смачне блюдо, його подають як другу обідню страву, а також, нарізавши порційно, беруть із собою на пікнік.

Ingredients for the recipe

Rud Leaf Frozen Dough
135.90 - 178.80

Rud Leaf Frozen Dough

1 kg

Ingredients

Rud Leaf Frozen Dough

450 г.

Packed Onion from 3kg

4 шт.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Salt Egypt

за смаком

President Druzhba Processed Cheese 38% 70g

200 г.

Mriya Black Pepper Peas 20g

за смаком

Preparation steps

01

Тісто розділити на дві частини, одну розкачати і викласти на деко. Нарізати цибулю півкільцями, викласти на розігріту сковороду з рослинною олією, додати сіль і перець за смаком.

02

Для приготування соусу, збити яйця, плавлений сир натерти на тертці, додати сир до яєць, перемішати, при необхідності додати спеції.

03

Розподілити смажену цибулю по всіх поверхні листа тіста, залити сирним соусом, зверху покласти другу половину тіста, яку також необхідно розкачати. Виделкою зробити отвори по всій площі пирога, поставити деко в духовку на 15-20 хвилин. Подавати гарячим або холодним.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min