Лимонне суфле - Image

Лимонне суфле

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Сьогодні побалуйте себе таким корисним смачним і ароматним десертом як лимонне суфле. Такий вишуканий десерт дуже легко готується. При мінімумі зусиль ви отримаєте максимум користі і задоволення. Насолодіться цим десертом. Уявіть як легка, ніжна і ароматно-лимонна маса торкається ваших губ і тане в роті. Уявили? Тоді прямо біжіть на кухню і приготуйте такий прекрасний десерт, щоб потім ним насолодитися і порадувати своїх рідних. Мало того, ви принесете величезну користь, якщо приготуєте такий десерт взимку. Адже, давно відомо, що лимон містить вітамін С, який допомагає нам зміцнити імунітет і побороти грип. Тому взимку під час епідемій грипу такий десерт з лимона просто незамінний.

Ingredients

Лимон

1 шт.

Яйця

3 шт.

Цукор

100 г.

Борошно

2 ст. л.

Цукрова пудра

за смаком

Preparation steps

01

Лимон розрізати навпіл і вичавити сік з обох половин.

02

Збити міксером яєчні жовтки, лимонний сік і половину цукру.

03

Потім додати борошно і ще раз збити міксером хвилини 3.

04

Потім ємність поставити на водяну баню і продовжити збивати міксером хвилин 8-10.

05

Зняти з водяної бані і знову збити тісто міксером на середній швидкості хвилин 10.

06

В окремій ємності збити яєчні білки з цукром, що залишився.

07

Поставити ємність зі збитими білками на водяну баню, почекати, поки розчиниться цукор.

08

Зняти з бані і продовжити збивати до міцної піни.

09

Половину збитих білків ввести в суміш зі збитими жовтками, а потім цю суміш додати до суміші збитих білків, що залишилася.

10

Акуратно наповнити сумішшю форми для запікання. Форми поставити в розігріту до 170°С духовку, хвилин на 15, поки суміш не підніметься і не стане золотистою.

11

Подавати суфле відразу ж, поки воно не опало, присипавши зверху цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min