Легкий бананово-кавовий сорбет  - Image

Легкий бананово-кавовий сорбет

Number of servings: 2Cooking time: 2 h 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Французький сорбет являє собою різновид морозива, проте не простого – крижаного, фруктово-ягідного. Іншими словами цей десерт – ніщо інше як заморожена суміш фруктово-ягідного пюре і цукрового сиропу. Після морозива дуже хочеться пити, а от після сорбету – ще парочку порцій. Пропонований нами сорбет незвичайний. Адже він поєднує в собі відразу кілька смакових ноток: молочну, шоколадну, кавову і бананову. Але навіть не це є його головним достоїнством. Вся принадність у тому, що він абсолютно нешкідливий, і, ми б навіть сказали, корисний для фігури. До речі, його можна доповнити крупно змолотими кавовими зернами або шоколадною крихтою – вийде взагалі геніальний кулінарний шедевр.

Ingredients for the recipe

SantaVita Dried Bananas 100g
34.30 - 42.60

SantaVita Dried Bananas 100g

100 g

Ingredients

SantaVita Dried Bananas 100g

1 шт.

Fanni Yogurt 2.2% 750g

150 г

Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g

0,5 ч.л.

Kava zi Lvova Espresso Instant Coffee 100g

1,5 ч.л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст.л.

Preparation steps

01

Банан почистіть і наріжте великими шматками. Покладіть в чашу блендера.

02

Влийте йогурт, додайте цукор, кава і какао.

03

Збийте всі компоненти спочатку на середній, потім на високій швидкості до однорідного стану.

04

Отриману масу викладіть у форму і поставте в морозильник на пару годин.

05

Перед подачею десерт потрібно переставити в холодильник, щоб він набув бажаної консистенції.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min