
Кростіні з артишоками та оливками
Кростини - популярна італійська закуска, яка являє собою невеликі підсмажені (неодмінно хрусткі) шматочки хліба з намазаними начинками. Причому начинки можуть бути самими різними, але класика жанру, звичайно, - кростіні з соусом песто. В якості інгредієнтів для начинки використовують морепродукти, сир, соуси, овочі, м'ясо, рибу. У запропонованому рецепті начинка готується з часнику, оливок, каперсів, артишоків і оливкового масла, подрібнених у блендері до однорідної маси. Намазувати начинку на кростіні потрібно безпосередньо перед подачею на стіл, щоб приготована соковита начинка не розмочила шматочки хліба. Вони повинні залишитися хрусткими.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Garlic
1 шт.
Aro Sliced Olives 4250ml
200 г.
Iberica Capers 250g
1 ст. л.
Ista Artichokes in Brine 2000g
425 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
8 шт.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C.
02
У блендері змішати очищений часник, оливки, каперси, артишоки, влити оливкову олією. Подрібнити суміш до однорідної маси.
03
Викласти шматочки хліба на деко, скропити олією. Підсмажити шматочки хліба в духовці, протягом 6 хвилин.
04
Змастити хліб сумішшю з блендера.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores