
Кисло-солодка печена морква
Морква - овоч, який легко засвоюється людським організмом, при цьому має гарні смакові якості і надзвичайно корисний. Він багатий мінеральними речовинами, пектинами, вітамінами. Особливо цінна морква каротином, який, потрапляючи в наш організм, перетворюється на вітамін А. Каротину в моркві більше, ніж в інших овочах. Морква має широке застосування в кулінарії: її використовують при приготуванні супів, других страв, різних салатів, соусів, солодких виробів. Кисло-солодка печена морква - цікавий варіант приготування моркви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
900 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
50 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1,5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 220°C.
02
У форму викласти промиту і обсушену моркву, додати сіль і перець. Поставити на 20 хвилин у духовку.
03
У миску висипати цукор, додати оцет, перемішувати до розчинення цукру.
04
Полити моркву отриманою сумішшю, перемішати. Поставити ще на 5-8 хвилин у духовку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores