Кисло-гостра капуста по-китайськи
Китайська кухня дуже різноманітна та яскрава. Поняття китайської кухні охоплює безліч різноманітних регіональних кулінарій . Як і французи , китайці цінують гастрономію . Проте , основою раціону китайців з початку землеробства були і є зернові та овочі , а м'ясо споживається в невеликих кількостях. Крім того , китайці є шанувальниками гострого. І ось сьогодні ми вам представляємо прекрасну закуску. Кисло- гостра капуста по- китайськи стане родзинкою вашого столу. Страва готується всього лише п'ятнадцять хвилин. А в підсумку ви зможете насолодитися цим пікантним кисло- гострим присмаком капусти . Приємного аппетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cabbage
250 г
Got2B 092 Chili Pepper Tinting Hair Dye
5 г
Runa Vinegar 9% 0.75l
8 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч.л.
Onion
2 г
Mriya Allspice Pepper Peas 20g
5 зерен
Salt Egypt
3 г
Preparation steps
01
Капустяні листи наріжте ромбами.
02
Перчик чилі очистіть від насіння і наріжте на дрібні шматочки.
03
Цибулю дуже дрібно покришіть.
04
У сковороді добре розігрійте олію, але не доводьте її до кипіння. Покладіть в неї цибулю, духм'яний перець, сіль і перчик чилі, все просмажте деякий час (перець не повинен поміняти колір).
05
Після додайте капусту і просмажте її трохи більше хвилини, потім влийте оцет, покладіть цукор, все добре перемішайте, ще трохи посмажте і викладіть на тарілку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores