Хрусткий салат з куркою та огірком - Image

Хрусткий салат з куркою та огірком

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо вам захотілося похрустіти чимось смачненьким, радимо приготувати цей салат: тут вам і свіжий огірочок, і сухарики - хрусткі властивості у страви на висоті. У салаті також багато листя салату, що корисно влітку. А курка надає м'який смак салату. А ще в ній багато білка, тому курка корисна для кожної людини і малої дитини, і дорослого. Крім того, що теж актуально, сир робить салатик дуже ситним, а оригінальна заправка - ароматним.

Ingredients

Батон

200 г

Куряче філе

250 г

Твердий сир

150 г

Огірки

300 г

Цибуля

150 г

Зелений салат

1 великий пучок

Оливкова олія

4 ст.л.

Часник

3 зубчики

Винний оцет

2 ст.л.

Сіль

за смаком

Мелений чорний перець

за смаком

Рослинна олія для смаження

1 ст.л.

Preparation steps

01

Куряче філе відварити до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання). Потім остудити і розібрати на волокна або нарізати невеликими шматочками.

02

Тим часом батон нарізати кубиками і обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.

03

Огірки нарізати часточками або соломкою.

04

Цибулю нарізати півкільцями. Якщо хочеться позбавити його від гіркоти, треба залити цибулю окропом і потримати хвилин 10, потім промити холодною водою.

05

Сир нарізати кубиками.

06

Листя зеленого салату порвати руками.

07

Для заправки з'єднати оливкову олія, винний оцет, сіль, перець. У цю суміш через прес вичавити часник. Все злегка збити виделкою.

08

З'єднати всі компоненти, заправити салат і як слід перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Хрусткий салат з куркою та огірком – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua