Холодний суп із авокадо - Image

Холодний суп із авокадо

Number of servings: 3Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хто сказав, що перші страви обов'язково повинні бути гарячими? Цілком доречними в спекотний літній день будуть і прохолодні страви. Вони набагато краще втамовують спрагу, адже їсти рідкі страви потрібно цілий рік. Суп виходить дуже ніжний і м'який, але в той же час дуже ароматний (а це саме те, що потрібно спекотного літа). За вашим бажанням він може стати і гострим, якщо додати спеціальні спеції. Перед подачею на стіл ви можете посипати зверху супу зелень, за бажанням додати сметану або якийсь соус. Він цілком зійде як для домашнього обіду в колі сім'ї, так і як страва гостям. Адже якщо його добре прикрасити, то можна подавати і за святковий стіл.

Ingredients

Авокадо

2 шт.

Огірки

1 шт.

Помідори

1 шт.

Кінза

1 ст. л.

Вода

за смаком

Цукіні

1 шт.

Кукурудза консервована

100 г.

Цибуля зелена

6 ст. л.

Preparation steps

01

У чашу блендера додати 1 авокадо, огірок, помідор і кінзу. Подрібнити. Обережено додавати воду, доводячи до стану супу.

02

Викласти масу з чаші блендера в миску.

03

Нарізати авокадо, яке залишилося, невеликими кубиками, додати в миску із супом. Додати також в суп нарізані цукіні, цибулю і кукурудзу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Холодний суп із авокадо – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua