Гриби з корицею і лимонним соком - Image

Гриби з корицею і лимонним соком

Number of servings: 5Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей рецепт припускає використання самих різних видів грибів, тобто господиням можна сміливо експериментувати. Гриби бажано не мити водою, просто обрізати плодоніжки і почистити капелюшки. Це сміливе поводження з грибами додасть у ваше меню цікаву закуску або гарнір до основного блюда. Своїм глибоким, насиченим смаком ця закуска зобов'язана швидко приготованим грибам, лимонному соку и кориці. Щоб до кінця насолодитися не тільки грибами, але і дивовижним корично-лимонним соусом, до страви необхідно приготувати шматок гарного свіжого білого або чорного хліба. Подавати гриби потрібно теплими або кімнатної температури.

Ingredients for the recipe

Oyster Mushrooms
226.80

Oyster Mushrooms

per 1 kg

Ingredients

Oyster Mushrooms

700 г.

Thyme, pc

2 гілочки

Parsley 70g

за смаком

Badia Cinnamon Sticks 14.2g

4 палички

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Garlic

5 зубчиків

Preparation steps

01

У грибів обрізати плодоніжки і почистити капелюшки щіткою. Великі гриби нарізати.

02

На сковороді нагріти оливкову олію, додати часник, петрушку, чебрець, корицю, сіль, перець.

03

Зверху викласти гриби, смажити 10 хвилин.

04

Вимкнути вогонь, додати лимонний сік і перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min