
Виноградне желе з хересом
Цей десерт не тільки здивує ваших близьких, а й запам'ятається їм надовго. Виноградне желе з хересом - п'янкий вид ласощів, що так і манять до себе. Готувати його зовсім не складно, а ще простіше насолоджуватися його незвичайним смаком. Солодкий виноград, який вбирав енергію сонця на морському березі, подарує солодкість десерту. А завдяки хересу ви відчуєте себе пристрасним, норовистим іспанцем. Адже ніщо не зрівняється з цим типом вина – серед додатків до їжі йому немає рівних. Подавши таку страву на стіл, будьте готові, що ще довго ніхто не наважиться доторкнутися до такої чарівної краси. Ви також можете прикрасити желе листочком м'яти, яка ще й доповнить багатий аромат десерту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lemon
1 шт.
Akvulya Still Water 2l
180 мл.
Johnprince Apple 70+
2 шт.
Frosch Green Grapes Bathrooms Cleaner 500ml
1000 г.
Sandeman Fino White Dry Sherry 15% 0.75l
200 мл.
Spice Cinnamon Ground
1 ч. л.
Banka Spetsiy Ground Cardamom 150g
1 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
400 г.
Preparation steps
01
Яблука нарізати шматочками. Лимон нарізати дольками. Помістити яблука і лимон в каструлю, влити вино і воду. Додати корицю і кардамон. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 1 год.
02
Ягоди винограду злегка розім'яти. Процідити відвар через дрібне сито, повернути в каструлю, додати ягоди і цукор. Ще раз довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити 10 хв.
03
Розлити по келихах, дати охолонути і переставити в холодильник мінімум на 2 год.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores