
Горбуша, запечена у фользі
Пропонуємо вам прекрасну і дуже корисну страву. Корисну завдяки горбуші, яка містить у великій кількості найцінніші білки, які добре засвоюються в людському організмі. Крім цього, в м'ясі горбуші є багато таких вітамінів, як С, РР, А, В. Мало того до всього іншого горбуша містить найкориснішу поліненасичену кислоту омега-3. Омега-3 корисна в першу чергу для роботи нервової системи та головного мозку. Споживання в раціон омеги-3 позитивно впливає на пам'ять, а також підвищує рівень серотоніну в організмі, що призводить до відчуття людиною щастя і заспокоєння. Також позитивно омега-3 впливає на чоловічу потенцію. Горбушу, запечену у фользі можна вживати в якості основної страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Veladis Pink Salmon in Oil 160g
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
3 ст.л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Grana Padano 32% cheese
300 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
5 ст.л.
Preparation steps
01
Рибу очистити, видалити нутрощі, розрізати вздовж хребта, витягнути хребет, нарізати на порційні шматки.
02
Кожен шматок риби скласти в окрему "коробочку" з фольги, шкірою вниз. Посолити й поперчити, скропити лимонним соком, залишити на 10 хвилин.
03
Змастити зверху рибу тонким шаром майонезу, посипати заздалегідь натертим сиром.
04
Накрити краї фольги, щоб вони повністю закривали рибу, при цьому не торкалися сиру.
05
Випікати протягом 20 хвилин в розігрітій духовці, при температурі 200°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores