Горбуша, запечена у фользі - Image

Горбуша, запечена у фользі

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вам прекрасну і дуже корисну страву. Корисну завдяки горбуші, яка містить у великій кількості найцінніші білки, які добре засвоюються в людському організмі. Крім цього, в м'ясі горбуші є багато таких вітамінів, як С, РР, А, В. Мало того до всього іншого горбуша містить найкориснішу поліненасичену кислоту омега-3. Омега-3 корисна в першу чергу для роботи нервової системи та головного мозку. Споживання в раціон омеги-3 позитивно впливає на пам'ять, а також підвищує рівень серотоніну в організмі, що призводить до відчуття людиною щастя і заспокоєння. Також позитивно омега-3 впливає на чоловічу потенцію. Горбушу, запечену у фользі можна вживати в якості основної страви.

Ingredients

Горбуша

1 шт.

Сіль

за смаком

Сік лимонний

3 ст.л.

Перець чорний мелений

за смаком

Сир твердий

300 г.

Майонез

5 ст.л.

Preparation steps

01

Рибу очистити, видалити нутрощі, розрізати вздовж хребта, витягнути хребет, нарізати на порційні шматки.

02

Кожен шматок риби скласти в окрему "коробочку" з фольги, шкірою вниз. Посолити й поперчити, скропити лимонним соком, залишити на 10 хвилин.

03

Змастити зверху рибу тонким шаром майонезу, посипати заздалегідь натертим сиром.

04

Накрити краї фольги, щоб вони повністю закривали рибу, при цьому не торкалися сиру.

05

Випікати протягом 20 хвилин в розігрітій духовці, при температурі 200°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Горбуша, запечена у фользі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua