Гаспачо - Image

Гаспачо

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Це перша страва мексиканської кухні. Але подають її холодною. Дивно, але це типова страва для Іспанії та Португалії. Гаспачо багатий різними овочами, в першу чергу помідорами. Цікава версія походження слова. Від мосарабского "гаспачо" означає "залишки". Тобто, спочатку цей суп готували з усіх залишків продуктів, які були вдома. Страва досить ситна завдяки білому хлібу, але і не менш смачна. Тому урізноманітнити домашні обіди дуже просто. Гаспачо сподобається всім завдяки своїй незвичності.

Ingredients

Помідори

4 шт.

Огірки

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Часник

1-2 зубки

Зелений солодкий перець

1 шт.

Червоний солодкий перець

0.5 шт.

Оливкова олія

1 ч. л.

Лимон

1 шт.

Холодна вода

за смаком

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Зелень

за смаком

Авокадо

(часточки для гарніру)

Preparation steps

01

Помідори опустити на дві хвилини в окріп, остудити в крижаній воді, очистити від шкірки, порізати і покласти в блендер.

02

Огірок, цибулю, часник, перці почистити і теж опустити в блендер. Приправити сіллю, перцем, оливковою олією, вичавити півлимона. Все подрібнити в блендері до однорідної маси.

03

Отриману томатну суміш можна розвести за смаком водою, щоб отримати більш рідку консистенцію.

04

При подачі прикрасити авокадо і зеленню, авокадо відмінно поєднується з холодним супом.

05

Як гарнір, можна використовувати огірки, цибулю, варене яйце, копчене м'ясо (нарізане кубиками), а також сухарики.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min

Гаспачо – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua