Часниковий соус з петрушкою і селерою - Image

Часниковий соус з петрушкою і селерою

Number of servings: 5Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Приготувати правильний соус до страви - ​​це теж неймовірно важко. Тому що підібрати зі всієї палітри продуктів потрібні інгредієнти для соусу - це дуже тонка справа. Недарма кулінари змагаються своєю майстерністю в приготуванні соусів. А соус - це доповнення до страви. Саме правильно підібраний соус змушує страву розкритися і заграти новими фарбами і відтінками. Ми вам пропонуємо перевірений рецепт приготування часникового соусу з петрушкою і селерою. Простий у приготуванні, смачний і дуже корисний соус. Він відмінно підійде до парової білої риби, курячої грудки, запечених або приготованих на пару овочів. Втім, з таким соусом можна запікати рибу, овочі, курку.

Ingredients

Петрушка

40 г.

Селера

100 г.

Часник

1 зубчик

Оливкова олія

0,5 ч. л.

Вода

3 ст. л.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Всі інгредієнти помити і почистити.

02

Видалити у селери жорсткі волокна, а потім нарізати її шматочками.

03

У блендері збити петрушку, часник, селеру, сіль і 3 столові ложки води. Додати в соус олію. І ще раз все збити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min