
Часниковий хліб
Ніжний, смачний і запашний хліб тільки своїм ароматом пробуджує в нас звірячий апетит. А часниковий хліб розбудить у нас не тільки бажання підкріпитися. Завдяки цій закусці в нас увірвуться емоції, свобода, відчуття життя і просто комфорту й затишку. Такий хліб зробить яскравішим смак будь-якої страви. Спробувавши раз часниковий хліб, ви вже не зможете собі відмовити в такому задоволенні. Плюс до всього - готувати таку смакоту зовсім недовго і неважко. Одна скибочка такого хліба - це денна норма незамінних вітамінів, які подарує вам часник. Якщо ви не любите часник в його звичайній формі, хліб допоможе вам впоратися з цим. Насолоджуйтесь!
Ingredients
Багет
2 шт.
Масло вершкове
100 г.
Сіль
за смаком
Часник
3 зуб.
Зелень
50 г.
Preparation steps
01
Розрізати багет уздовж на дві половини. Змішати в блендері масло, сіль, часник і зелень, дрібно посічену.
02
Намастити половинки багета отриманою сумішшю.
03
Поставити деко з хлібом, вистелений пекарським папером, в попередньо розігріту до 200°С духовку.
04
Випікати 20-30 хвилин, поки верх не зарум'яниться.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores