Смажена курка зі спаржею і фісташками - Image

Смажена курка зі спаржею і фісташками

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У цій страві з'єднуються смаки Сходу і Заходу, що, звичайно ж, сподобається представникам різних країн і регіонів. Імбир, фісташки і спаржа вносять новий смак в це класичне блюдо з курки. Найголовніше в приготуванні спаржі - не перетримати овоч на вогні. Переварені або пересмажені пагони спаржі набувають бляклий темно-зелений колір. Але головний мінус полягає в тому, що така спаржа втрачає як в смаку, так і в корисних речовинах. Це може значно погіршити смак і зовнішній вигляд нашого страви. Курку зі спаржею і фісташками подавати можна з рисом або з простим салатом з руколи і жовтого перцю.

Ingredients

Олія кунжутна

1 ст. л.

Спаржа

700 г.

Куряче філе

500 г.

Цибуля зелена

4 стеблі

Імбир

2 ст. л.

Соус чилі з часником

1 ч. л.

Фісташки солоні

50 г.

Preparation steps

01

Розігріти в сковороді олію на сильному вогні, додати нарізану спаржу, обсмажити протягом 2 хвилин.

02

Нарізати маленькими кубиками куряче філе, додати в сковороду до спаржі, готувати протягом 4 хвилин.

03

Додати в сковороду натертий імбир, нарізану цибулю, влити соус чилі. Готувати протягом 1-2 хвилин, до готовності курки.

04

Додати в сковороду фісташки, подавати відразу ж, гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Смажена курка зі спаржею і фісташками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua