
Галушки із кисломолочного сиру зі шкварками
Знамениті українські полтавські галушки - вони досить часто фігурують у народній творчості. Чого тільки варті розповіді Миколи Васильовича Гоголя... Читаючи ці цікаві оповідання про життя українського народу того часу, сам мимоволі починаєш занурюватися і уявляти собі в розумі яскраві сцени з побуту того часу. Полтава того часу неможлива без цих самих знаменитих полтавських галушок, рецепт яких ми вам сьогодні маємо честь надати. Ця страва насправді дуже проста у своєму приготуванні, але від цього не менш смачна і поживна. Загалом це справжня українська колоритна народна страва, яку ви зобов'язані спробувати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
80 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Akvulya Still Water 2l
0,5 ст.
Salt Egypt
за смаком
Domestic Cottage Cheese
600 г.
Chilled Hungarian Speck
100 г.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Preparation steps
01
У миску висипати сир, додати сіль та яйця. Ретельно перемішати, сюди ж просіяти борошно, замісити тісто, накрити рушником, дати настоятися 10-15 хвилин.
02
Поставити каструлю з водою на вогонь. У цей час нарізати шпик кубиками, обсмажити на розігрітій сковороді, додати в сковороду нарізану цибулю, смажити 3-4 хвилини до золотистого кольору.
03
Тісто розкачати в ковбаску, нарізати на шматочки, висипати їх у киплячу воду в каструлі, варити поки не спливуть.
04
При подачі, зверху висипати шкварки з цибулею. Можна варені галушки злегка підсмажити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores