
Форель на пару з часниковим маслом
Риба сама по собі є популярним і корисним продуктом, але саме форель є фаворитом серед рибної різноманітності. Тому цей продукт дуже широко і з великим задоволенням використовують в кулінарії усі господині. Поліпшити смак і аромат рибному делікатесу допомагають прянощі, куди ж без оригінальності?! Звичайно, щоб обід вийшов ситнішим, можна приготувати гарнір у вигляді картопляного пюре. Класична страва картоплі з рибою не зашкодить урізноманітити пікантним доповненням - помідорами-черрі. А перетворити звичайний смак пюре зможе смажене листя розмарину. Смачно, просто та оригінально, спробуйте самі!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Live Trout
1 шт.
Homemade Butter
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
60 мл.
Garlic
1 шт.
Parsley 70g
пучок
Thyme, pc
3 шт.
Rosemary
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Попередньо очищену рибу, натерти сіллю і перцем. У форель покласти гілочку розмарину і відправити до пароварки на 30 хвилин.
02
Налити в сковорідку оливкову олію (достатньо 60 мл.) і розігріти. Покласти в неї розмарин на 3 хвилини. Потім промокнути пряну траву серветкою і покласти на тарілку.
03
Перейти до наступного етапу - приготування часникового масла. Для цього: часник, очищений від лушпиння дрібно порізати і розтопити на маленькому вогні разом із вершковим маслом. Часник повинен вийти золотистого кольору, але ні в якому разі не дати йому підгоріти. У розтоплене масло додати дрібно нарізану петрушку і чебрець. Потім все посолити, поперчити і перемішати.
04
Готову рибу викласти на тарілку і полити отриманним часниковим маслом. Прикрасити зеленню, або пряними травами, за бажанням.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores