
Рибний салат з грибами
Пропонований варіант рибного салату – один з небагатьох, який готується з відвареної риби. І не дарма: при такому способі приготування вона зберігає свою користь, стаючи дієтичною. Рекомендуємо використовувати делікатесні різновиди риб: сьомгу, форель, осетрину. Навіть у вареному вигляді така рибка залишиться неймовірно ароматною, соковитою і ніжною. Всім відомо, наскільки прекрасно поєднання риби і картоплі. Знову відчути цей ніжний класичний смак можна в нашому салаті. Туди ж додамо ріпчасту цибулю, а також мариновані грибочки. Подумати тільки, з таких звичайних інгредієнтів виходить настільки смачний, ситний і пікантний салатик. Можливо, вся справа в пряній майонезно-гірчичній заправці із зеленню?
Ingredients
Риба
500 г
Картопля
500 г
Гриби мариновані
200 г
Цибуля ріпчаста
80 г
Гірчиця
10 г
Майонез
40 г
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Зелень
за смаком
Preparation steps
01
Рибу помити, відділити м'ясо від кісточок. Відварити м'якоть в підсоленій воді до готовності. Злити воду, охолодити рибу, а потім нарізати шматочками.
02
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Залити цибулю окропом на 10-15 хвилин.
03
Мариновані гриби дістати з банки, промити й нарізати кубиками. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Всі інгредієнти змішати в мисці. Додати гірчицю, сіль, перець, майонез. Обережно перемішати і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores