
Огірки фаршировані
Це дуже смачна і корисна закуска, яка швидко робиться і надовго на столі не затримується. Секрет у тому, що в ній багато корисних речовин. Наприклад, огірки - це такий овоч, який містить мінімум калорій і максимум вітамінів. Рекомендується вживати їх з м'ясом, тому що огірки допомагають засвоєнню білкової їжі. Також страва містить багато зелені, що теж має величезний плюс. Зелень завжди надає приємний аромат їжі та наповнює її букетом вітамінів. А все разом - чудова швидка закуска під будь-який гарнір.
Ingredients
Огірки
5 шт.
Ікра мойви
200 г.
Пісний майонез
3 ст.л.
Часник
3 зубчика
Петрушка
2 гілочки
Кінза
2 гілочки
Кріп
2 гілочки
Preparation steps
01
Огірки помити, розрізати на половинки. М'якоть вийняти ложкою і подрібнити. Часник очистити і подрібнити. Петрушку, кінзу й кріп вимити, обсушити і дуже дрібно нарізати.
02
Перетерти зелень з часником і додати до м'якоті огірка. Приправити сіллю, перцем і майонезом, все добре перемішати.
03
Викласти приготовлену суміш у човники з огірків, зверху розподілити ікру мойви.
04
Прикрасити невеликими гілочками кропу і петрушки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores