Шоколадний крем - Image

Шоколадний крем

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Представляємо вашій увазі відмінний рецепт приготування не менш приголомшливого шоколадного крему. Такий шоколадний крем можна також успішно використовувати для перемазки тортів, тістечок або, наприклад, для наповнення трубочок. Його також можна використовувати в якості самостійного десерту, додавши до нього горішки, як і написано в нашому рецепті. Цікаво знати деякі факти про шоколад. Адже, шоколад відомий дуже давно. Батьківщиною шоколаду є Центральна і Південна Америка. Індіанці майя наділяли шоколад цілющими властивостями. Вони змішували какао-боби з водою, а потім у цю суміш додавали гіркий перець і пили. А на початку XIX століття гарячий шоколад продавався в аптеках як засіб для сил і бадьорості.

Ingredients for the recipe

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
60.80 - 79.00

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

950 g

Ingredients

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

600 мл.

7 Flour 1kg

30 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

80 г.

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

2 шт.

Auchan Vanilla Sugar 8g

0,25 упаковки

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g

80 г.

Almond Nuts 150g

за смаком

Preparation steps

01

У 100 мл. молока влити жовтки і засипати борошно, ретельно перемішати.

02

Молоко, яке залишилось, закип'ятити з цукром і ванільним цукром, додавши в нього молоко з жовтками й борошном і розтоплений шоколад. Постійно мішати, варити крем на водяній бані до тих пір, поки він стане не дуже густий.

03

Коли крем перестане густіти, слід поставити посудину, де він знаходиться, в прохолодну або холодну воду, продовжуючи помішувати крем, щоб зверху нього не утворилася плівка. Після цього крем слід накрити кришкою. Поставити в холодильник остигати.

04

Остиглий шоколадний крем розлити по склянках і прикрасити зверху січеними горіхами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min