
Курка з оливками і томатами
Одним з найбільш вдалих варіантів використання курячого філе є його тушкування в томатному соку. Всі ми знаємо, що філе курки не виділяється серед інших видів м'яса особливою соковитістю. Пропонований рецепт руйнує усталені стереотипи. М'ясо виходить дивовижно соковитим, м'яким і ніжним. Додавання стиглих томатів і кислуватих оливок надають страві пікантний смак середземноморської кухні. Замість оливок можете використовувати чорних побратимів – маслини. А звичайну кип'ячену воду можна замінити курячим бульйоном. Курку рекомендується подавати на «подушці» з відвареного рису, поливши зверху приготованим томатним соусом. Півгодини і на Вашому столі ситна вишукана вечеря. Приємного Вам апетиту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
500 г.
Pink Tomato in Packing
400 г.
Metro Chef Concentrated Tomato Paste 28% 4.5kg
20 г.
Losada Gordal Green Olives
200 г.
Akvulya Still Water 2l
20 мл.
Fresh Greens Mix 100g
20 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Spice Pepper Mix
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
На сковороді розігріти олію. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Обсмажити помідори, а потім додати воду і томатну пасту.
02
Філе нарізати кубиками або скибочками. Додати в сковороду, накрити кришкою і тушкувати близько 20 хвилин.
03
Оливки нарізати кільцями. Додати до птиці з овочами і тушкувати ще 10 хвилин.
04
Зелень помити, просушити і подрібнити. Перед подачею тушковану курку посипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores