
Салат із курки з картоплею і ананасами
Досить простий і швидкий у приготуванні салат із класичним поєднанням продуктів. Він чудово підходить як для святкового столу, так і для звичайного обіду. Такий салатик завжди буде розходитися «на ура». На перший погляд він здається не таким вже і оригінальним, але зате тут ви можете проявити свою фантазію. Варіантів цього салату може бути безліч. Ви можете додати в нього будь-які горіхи (особливо підійдуть волоські, кешью або кедрові), посипати підсмаженим насінням кунжуту, а також додати, наприклад, один із наступних продуктів: яблука (бажано кисло-солодкі), селеру, червону або зелену цибулю, коктейльні креветки , помідори черрі, сухарики та інше. Не забудьте і про спеції. Чудово підійдуть каррі, італійські або прованські трави, свіжий базилік.
Ingredients
Філе куряче
500 г.
Картопля
700 г.
Ананас консервований
300 г.
Майонез
50 г.
Гриби мариновані
100 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити і відварити у підсоленій воді. Воду злити, а картоплю охолодити, очистити і нарізати тонкими скибочками або кубиками. Куряче філе відварити, охолодити і нарізати шматочками або кубиками.
02
Ананаси нарізати шматочками, гриби - скибочками або кубиками. Всі інгредієнти з'єднати, додати за смаком сіль і заправити майонезом. Обережно перемішати салат і можна подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores