Курка по-корейськи - Image

Курка по-корейськи

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Традиційний рецепт корейської кухні, вельми простий у приготуванні і з мінімальною кількістю використовуваних інгредієнтів. Блюдо виходить досить оригінальним з трохи незвичайним смаком. Куряче м'ясо виходить трохи солодкуватим, а також дуже соковитим і ніжним, воно буквально тане в роті. Страву можна подати на стіл відразу після приготування, але якщо дати їй настоятися кілька годин, вона стане ще смачнішою. Курка по-корейськи може виступати як в ролі самостійної закуски, так і відмінно підійде практично до будь-якого гарніру: відварної картоплі, рису або гречці.

Ingredients for the recipe

Chicken-Pineapple Pizza
372.80

Chicken-Pineapple Pizza

per 1 kg

Ingredients

Chicken-Pineapple Pizza

1 шт.

Onion

1 шт.

Garlic

5 зубчиків

Mria Grounded Red Pepper 20g

2 ст. л.

Spice Black Pepper Ground

1 ч. л.

Salt Egypt

1 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ч. л.

Chong Soy Sauce 1l

1 ст. л.

Runa Vinegar 9% 0.75l

1 ст. л.

Preparation steps

01

Курку порубати і смажити у власному соку на середньому вогні.

02

Додати перець, сіль, цукор, соєвий соус, перемішати.

03

Додати січену цибулю, часник і оцет, перемішати і відразу вимкнути. Кришкою не накривати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min