Курка в сирній скоринці з картоплею та грибами - Image

Курка в сирній скоринці з картоплею та грибами

Number of servings: 3Cooking time: 55 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ця страва - чудове втілення ситної і смачної вечері. Так, вона досить калорійна через картоплю і майонез, але можна ж себе іноді і побалувати такими стравами. Тим більше, що завдяки курці все разом виходить не таким вже жирним. Зате яка тут заправка! Ароматний часник і ніжний твердий сир відмінно доповнюють всю страву і роблять її такою м'якою і соковитою. Не дивлячись на те, що в цій страві досить банальні інгредієнти, в результаті виходить чудова вечеря, яка підніме всій вашій родині настрій і при цьому зарядить енергією. Смачно, швидко і ароматно! Радимо не чекати, а приступити до готування вечері, зробивши нашу страву.

Ingredients

Курка

600 г.

Майонез

30 г.

Часник

2 зуб.

Перець чорний мелений

5 г.

Сир

40 г.

Мед

10 г.

Картопля

600 г.

Лимон

50 г.

Сіль

за смаком

Печериці

200 г.

Preparation steps

01

Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Змішати майонез, часник, сир (1/3), мед, лимонний сік, сіль, перець.

02

Картоплю помити, очистити і нарізати тонкими скибочками. Натерти соусом картоплю і курку. Гриби помити і тонко нарізати. Духовку розігріти до 180°C.

03

Викласти у форму для запікання картоплю, потім гриби і курку. Зверху посипати сиром. Поставити форму в духовку і запікати близько 45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Курка в сирній скоринці з картоплею та грибами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua