Болгарський суп - Image

Болгарський суп

1

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Щоб якось урізноманітнити свій раціон, ми часто вдаємося до різних страв невластивим для нашої типової кухні. Але це тільки плюс. Адже існує стільки різних страв по всьому світу, які ми ще не встигли спробувати. Тому пропонуємо вам сьогодні долучитися до болгарської кухні. А саме - приготувати болгарський суп. Завдяки курячому бульйону він виходить не дуже калорійним, але при цьому і досить ситним. Особливий незвичайний смак надають йому помідори, тому що в класичному рецепті нашої кухні в супи помідори не кладуть. До речі, м'ясо можна теж якось обсмажити або запекти і подавати як другу страву до супу.

Ingredients for the recipe

Food Studio Chicken Broth 500ml
159.00

Food Studio Chicken Broth 500ml

500 ml

Ingredients

Food Studio Chicken Broth 500ml

3 л.

Bell Pepper

5 шт.

Pink Tomato in Packing

5 шт.

Packed Potatoes

4 шт.

Steamed Rice

100 г.

Garlic

3 зубчики

Onion

1 шт.

Homemade Butter

50 г.

Carrots

1 шт.

Preparation steps

01

З курки зварити бульйон, м'ясо вийняти.

02

Цибулю почистити і дрібно порізати, моркву потерти на крупній тертці. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою.

03

Часник натерти на дрібній тертці. Помідори порізати дрібними шматочками.

04

На сковороді розігріти олію. Обсмажити цибулю, моркву і перець. Додати помідори і часник. Протушкувати пару хвилин.

05

Рис промити. Картоплю почистити і нарізати шматочками.

06

Курячий бульйон довести до кипіння, додати картоплю і рис. Варити 10 хвилин. Додати в суп овочеву заправку. Варити до готовності овочів.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min