
Броколі з кабачками
Багато дітей не люблять їсти брокколі через незвичайной смак цієї спаржевої капусти. А їсти-то її треба, адже брокколі славиться своїм багатим букетом вітамінів. Але якщо правильно все приготувати, то ви отримаєте дуже смачну страву. Броколі - це помічник при виразці, повноті і навіть хороший борець з онкологією. У ньому дуже багато вітаміну В, С, К (останній відповідає за здоровий колір шкіри). Сама по собі спаржева капуста не дуже смачна, але якщо приготувати її з кабачками, то страва вийде дуже і дуже смачною. До того ж і не калорійною. Для більш різноманітного смаку у страву додають сир і яйця. Але від цього смак брокколі не втрачається, а тільки виграє.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
2 шт.
Broccoli
0,5 кг.
Zarog Kefir 2.5% 870g
150 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Auchan Green Onions Bundle 75g
за смаком
Dill And Parsley Bunch 100g
за смаком
Marka Promo Bunch of Parsley 70г
за смаком
Spice Allspice Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
1 ч. л.
Preparation steps
01
Зелень вимити, дрібно нарізати.
02
Кабачки вимити, обсушити і нарізати тонкими скибочками і обсмажити на сухій сковороді.
03
Укласти в змащену маслом форму для запікання, посолити, посипати зеленню.
04
Броколі бланширувати в киплячій воді 2-3 хвилин, після чого відкинути на друшляк і дати стекти.
05
Укласти зверху в форму на кабачки і посипати зеленню.
06
Сир натерти на крупній терці. Збити яйця з кефіром, сіллю і перцем. Додати тертий сир, перемішати.
07
Отриманою масою залити вміст форми.
08
Запікати при 180°C 20-25 хвилин.
09
Подавати до столу гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores