Брізоль із яловичини - Image

Брізоль із яловичини

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Брізоль - це дуже незвичайна і цікава страва, з французьким присмаком та історією. Ця страва названа так на честь способу її приготування. Брізоль з французької перекладається в буквальному сенсі, як "засмажений в яйці". Але з простим запеченим яйцем цю страву важко порівняти, так як це буде не зовсім правильно і справедливо. Адже, брізоль, якщо характеризувати коротко, то це оригінальна, самобутня і неймовірно смачна яєчно -м'ясна страва. Причому, приготувати брізоль можна з будь-якого фаршу або риби. Але наш брізоль буде з яловичого фаршу. У результаті виходить ідеальний варіант ситного і корисного обіду для всієї родини. До речі, таку страву, в якості гарячої закуски можна подати і до святкового столу.

Ingredients for the recipe

TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
99.90

TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g

400 g

Ingredients

TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g

400 г.

Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg

6 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

3 ст. л.

Salvest Ketchup 530g

2 ст. л.

Garlic

1 зубчик

Pickled Cucumbers

2 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Preparation steps

01

Фарш посолити, поперчити, додати білок 1 яйця, ретельно вимішати.

02

Розділити фарш на 5 однакових за розміром кульок.

03

Розстелити на столі харчову плівку, покласти кульку фаршу, розплющити руками в тонке коло діаметром приблизно 15 см.

04

Яйце і маленьку щіпку солі збити виделкою.

05

Перелити яйце на пласку тарілку. Зверху перевернути м'ясний млинець.

06

На сковороді розігріти трохи соняшникової олії. Піднести тарілку з м'ясним млинцем до сковорідки, акуратно спустити на неї. Смажити 3-5 хвилин, поки яйце добре не схопиться.

07

Обсмажити на зворотному боці протягом 3-5 хвилин. Таким же чином приготувати інші брізолі (всього виходить 5 штук).

08

Готові брізолі складати як млинці (стопкою) на тарілку м'ясом вгору.

09

Майонез перемішати з дрібно нарізаним часником. Змастити м'ясну сторону бризоля майонезом. Зверху трохи полити кетчупом.

10

На половину млинця викласти огірок, порізаний тонкою соломкою. Другу половину загорнути і подавати гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min