Оксамитовий суп із цукіні - Image

Оксамитовий суп із цукіні

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Щоденне вживання гарячої рідкої їжі сприятливо впливає на травну систему людини. Існує величезна кількість рецептів різного виду супів. Оксамитовий суп з цукіні - це знахідка для любителів супів-пюре. Густий, смачний і зігріваючий, завдяки гостроті і аромату каррі. Овоч цукіні мало відрізняється від кабачків, однак має унікальні корисні властивості. Він входить в раціон післяопераційних хворих з проблемами шлунково-кишкового тракту, збагачує організм вітамінами групи С і В. Цукіні швидко і легко засвоюється, тому добре підходить для людей на дієті. Готовий суп з цукіні розливають по тарілках і прикрашають помідорами черрі і зеленню кінзи або будь-якою іншою.

Ingredients for the recipe

Zucchini
26.90 - 89.00

Zucchini

per 1 kg

Ingredients

Zucchini

2 шт.

Homemade Butter

2 ст. л.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Garlic

1 шт.

Carmencita Curry 40g

1 ч.л.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

100 мл.

Food Studio Chicken Broth 500ml

500 мл.

Preparation steps

01

Цукіні помити, нарізати шматочками. Цибулю і часник подрібнити.

02

Нагріти сковороду, додати в неї вершкове масло, висипати цукіні і цибулю з часником, тушкувати 5-7 хвилин.

03

М'які овочі подрібнити в блендері. Додати до суміші з блендера бульйон, карі, влити вершки, повторно подрібнити в блендері.

04

Повернути суміш на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min