
Печена картопля із пармезаном
Страва із печеної картоплі з сиром - це відмінний варіант, щоб зробити звичайну вечерю приємною і трохи святковою. Ви легко зробите її, адже вона не вимагає дуже багато зусиль. Але при цьому отримаєте чудову страву і багато задоволення від з'їденої вечері. Здавалося б, звичайна картопля із сиром, але якщо це все запекти, ви отримаєте чудову, ніжну і соковиту страву, яка урізноманітнить ваше вечір, порадує ваших рідних і залишить після себе море позитивних емоцій. Ви можете готувати таку печену картоплю не тільки на звичайну вечерю, а й подавати її гостям - вона буде добре виглядати навіть на святковому столі.
Ingredients
Картопля
220 г.
Масло вершкове
100 г.
Сир пармезан
100 г.
Олія рослинна
10 мл.
Вершки
60 мл.
Сир
60 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю добре помити, зробити хрестоподібний надріз (розрізати не до кінця). Духовку розігріти до 200°C градусів. Сир нарізати невеликими скибочками.
02
Масло нарізати скибочками. Викласти в картоплю скибочки сиру і масла. Покласти картоплю на деко, поставити в духовку і запікати близько 45 хвилин.
03
Вершки трохи збити. Сир натерти на дрібній тертці. Дістати картоплю, полити вершками, посипати сиром і знову поставити на 15 хвилин. Потім можна подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores