Baileys - Image

Baileys

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Baileys - це знаменитий ірландський вершковий лікер, віробляється він з 1974 року. Лікер відомий у всьому світі. Його не можна не любити. Цей пряний кавово-вершковий смак лікеру не залишає байдужим нікого. Лікер досить міцний. У заводський склад цього чарівного лікеру входять ірландський віскі та ірландські вершки. Але сьогодні ми з радістю представляємо вам, як приготувати Бейліз в домашніх умовах. Лікер виходить нічим не гірше, ніж той, що виготовляється в заводських умовах. Смак лікеру виходить просто відмінним. Адже, природне поєднання якісних інгредієнтів таких, як згущене молоко, шоколадне молоко, ванільний цукор і розчинна кава робить напій неповторним.

Ingredients

Горілка

180 мл.

Згущене молоко

1 банка

Молоко (шоколадне)

500 мл.

Ванільний цукор

10 г.

Розчинна кава

2 ч. л.

Preparation steps

01

У миску влити горілку, згущене молоко, шоколадне молоко, ванільний цукор і розчинну каву.

02

Всі інгредієнти перемішати міксером або блендером до повного розчинення кави і утворення однорідної маси.

03

Потім перелити масу в пляшку і залишити в холодильнику години на 4 (краще на ніч).

04

Подавати найкраще з льодом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Baileys – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua