Аранчі з зеленим горошком і моцарелою - Image

Аранчі з зеленим горошком і моцарелою

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Аранчі перекладається з італійської в буквальному сенсі слова як "маленькі апельсини». Свою назву ця страва отримала завдяки насиченому помаранчевому кольору, який виходить після обсмажування аранчі в маслі, що і додає аранчі схожість з маленькими апельсинами. Аранчі вперше виникло на Сицилії. Відтоді воно є улюбленою стравою гарячих сицилійців. Страва являє собою обсмажені кульки з рису діаметром 8-10 см. Іноді в такі кульки в якості начинки кладуть фарш. Але сьогодні ми з вами будемо готувати аранчі із зеленим горошком і моцарелою. Вийде неймовірно смачно і незвично. Спробуйте урізноманітнити ваш раціон і приготуйте таку страву.

Ingredients for the recipe

Food Studio Chicken Broth 500ml
159.00

Food Studio Chicken Broth 500ml

500 ml

Ingredients

Food Studio Chicken Broth 500ml

1 л.

Homemade Butter

2 ст. л.

Shallots 250g

0,25 ст.

Ellebi Long Grain Arborio Rice 500g

300 г.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

100 г.

Salt Egypt

за смаком

Badia Garlic and Parsley 141.7g

2 ст. л.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Top Grade Wheat Flour

100 г.

Bread Crumbs

200 г.

Limo Frozen Green Peas 400g

18 шт.

Mozzarella Cheese Lel 45%

45 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

за смаком

Preparation steps

01

Влити бульйон в каструлю. Поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню.

02

В окремій каструлі розтопити вершкове масло, всипати подрібнену цибулю шалот, пасерувати протягом 3 хвилин до м'якості.

03

Всипати в каструлю рис, помішуючи готувати 4 хвилини. Після, влити 1 ст. бульйону, готувати поки рідина не випарується. Готувати таким чином рис, вливаючи потроху бульйон, протягом 25 хвилин.

04

Додати в каструлю з рисом пармезан натертий на тертці, 2 ч. л. солі, і 0,25 ч. л. перцю.

05

Викласти на тарілку рис з каструлі, залишити охолоджуватися 10 хвилин. Після, додати до рису петрушку і 1 яйце, перемішати, накрити масу плівкою, покласти в холодильник на 4 години.

06

Деко застелити пергаментом. У мисці збити яйця, що залишилися, в іншу миску висипати сухарі, до сухарів додати сіль, перемішати, в третю миску висипати борошно.

07

Намочити руки, скачати кульки з рисового маси. Моцареллу нарізати шматочками. У центр кожної кульки покласти шматочок моцарели і одну горошину, згорнути всередину, викласти всі кульки на деко.

08

Кожну кульку обваляти спочатку в борошні, потім в яйці і наприкінці в сухарях. Налити в сковороду олію, викласти кульки в сковороду, обсмажувати протягом 8 хвилин до золотистої скоринки. Готові аранчі викласти після сковороди на паперовий рушник, після на тарілку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min