
Абрикосовий суп
Літня пора року не перестає радувати нас свою різноманітністю у виборі фруктів. Звичайно, трішки дивним є використання абрикосу для приготування супів, зазвичай цей плід служить основою для приготування десертів та компотів, ну ніяк не головних страв, але не потрібно лякатися, таке поєднання просто урізнобарвить ваше меню новим колоритним супчиком. Використання абрикоса для приготування різноманітних страв відбувається уже протягом століть, і це не випадкового. Адже цей барвистий фрукт є незвичайною панацеєю від багатьох недуг та хвороб. Він, зрозуміло, має багато цукру, адже він є надзвичайно солодким, але цей цукор не шкідливий, адже він має багато каротину, що позитивно відображається на вашому зорі. Крім того, використання його в стравах добре позначається на вашій пам'яті та нервовій системі. Просто букет вітамінів та максимальна корисність цього плоду не перестає нас вражати! Тому, готуючи даний суп не майте сумніву, що ви та ваша родина наберетесь здоров'я!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pineapple Apricot
400 г
Nash Sik Apple Juice 200ml
300 мл
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст.л.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ст. л.
Malyatko Apricot Juice 200ml
300 мл
Mint 50g
8 лист.
Raspberry
100 г
Preparation steps
01
Абрикоси вимити, розділити на половинки і видалити кісточки. Яблучний і абрикосовий сік влити в каструлю, додати цукор і ванільний цукор, перемішати. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, додати абрикоси і варити 2 хв. Половину абрикосів вийняти шумівкою, а решту варити ще 2 хв. Зняти з вогню, дати охолонути.
02
Перелити вміст каструлі в чашу блендера, зробити пюре. Поставити пюре на 3 год. у холодильник.
03
Відкладені абрикоси нарізати маленькими скибочками. Малину вимити й обсушити. Додати абрикоси і малину в охолоджене пюре. При подачі прикрасити суп листочками м'яти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores