
Яблука в снігу
Не завжди десерт - це калорійний і навіть жирний торт або пиріг, який важкий для шлунку і позначається на фігурі. Можна приготувати дуже смачний десерт і при цьому зробити його поживним і корисним. Запікати яблука - це, звичайно ж, досить простий спосіб зробити смачну закуску до чаю. Але ми пропонуємо вам рецепт, як зробити це ще більш смачно. Начинка з медом і горіхами просочить весь фрукт своїм незвичайним смаком. А збиті білки зроблять страву дуже цікавою з вигляду. Такий десерт - відмінний спосіб підняти настрій своїм рідним порадувати їх смачним солодким десертом. А крім цього збагатити організм корисними вітамінами, яких так багато в яблуках, горіхах і меді.
Ingredients
Яблука
4 шт.
Яєчні білки
2 шт.
Мед
4 ст. л.
Мигдаль
50 г.
Ванільний цукор
1 ст. л.
Preparation steps
01
Яблука розрізати на 2/3. Вийняти серцевину. Потримати над паром 5 хвилин.
02
Яблука розкласти по формах. Змішати мед, горіхи і ванільний цукор. Наповнити сумішшю яблука.
03
Білки збити в піну, викласти зверху на яблука. Запікати в духовці при температурі 160°C 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores