
Андалузька відбивна c родзинками і орегано
Андалузька кухня (Іспанія) - це багата палітра смаків. В останні роки вона стала надзвичайно популярною. Дуже важливо зауважити, що андалузька кухня є простою і домашньою. Андалузька відбивна з родзинками і орегано - просте у приготуванні блюдо. Поєднання вина, родзинок, орегано і оливкової олії додають нову, незвичайну смакову нотку до смаженої свинини. Порада: в процесі приготування страви краї кишеньки на відбивній краще закріпити зубочистками.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Raisins
30 г.
Auchan Oregano 20g
10 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Pork Chop on Bone
1 шт.
Preparation steps
01
Натерти сіллю і перцем м'ясо. Зробити у шматку м'яса збоку надріз, щоб утворилась кишеня. Подрібнити родзинки, перекласти в ступку.
02
Всипати до родзинок орегано, перетерти, додати до суміші вино і оливкову олію. Залишити суміш на 10 хвилин.
03
У м'ясну кишеню вкласти суміш зі ступки, обсмажити м'ясо на розігрітій сковороді в олії протягом 5 хвилин з кожного боку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores