
Вареники староруські
Багато віків тому, скуштувавши турецьку дюшвару, наші предки придумали нову страву. З того часу вареники зайняли одну із головних позицій в украинскій кухні. В багатьох областях країни вони стали обрядовою стравою Так , на второй день свадьбы в старину подружки невесты приходили в гости к молодой с варениками , а женщины несли вареники породіллі. Ми пропонуємо вам приготувати цю страву по старинному рецепту під назвою вареники староруські. Пухке м яке тісто в поєднанні з начинкою із ліверу, жареної цибулі і сушених грибів в котрий таз підтвердили примовку, що шлях до серця чоловіка проходить через шлунок. Побалуйте свого коханого нашими варениками!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Heart
100 г.
Chilled Beef Lungs
200 г.
Borovychok Dried Porcini Mushrooms 50g
4 шт.
Young Onions
1 шт.
Homemade Butter
1 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
1,5 ст.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1,5 ст.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
1 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
0,5 ст.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
У холодній воді промити легеню і серце. Зварити, після прокрутити через м'ясорубку. Подрібнити цибулю, обсмажити на сковороді в олії, додати до меленого ліверу. Обсмажити масу з цибулі та ліверу.
02
Помити сушені гриби, зварити, дрібно нарізати, обсмажити і додати у фарш.
03
Змішати в мисці воду, молоко і сіль. На стіл висипати борошно гіркою, зробити в центрі ямку, вливати поступово молочну суміш і розбити яйця. Замісити тісто. Додати рослинну олію.
04
Розкачати тісто качалкою, вирізати кола. У центр кожного викласти начинку, защипнути краї. Варити в підсоленій воді. При подачі прикрасити свіжою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores