
Сирний пиріг із фейхоа і полуничним соусом
Кисло-солодкі плоди фейхоа, ароматна солодка полуниця з сиром - інтригуюче очікування. Давайте, не гадатимемо, що вийде з цих смачних продуктів - а візьмемо, і приготуємо! Сирний пиріг із додаванням фруктів - це те, що ви шукали, завжди смачно і апетитно. Фейхоа унікальний плід, не говорячи про його "вітамінні здібності". Універсальна ягода, застосувань якої немає меж. Її використовують не лише у випічці, але і в приготуванні варення, компотів і соусів. Влаштуйте солодку вечерю, і подаруєте задоволення своїй сім'ї. Незабутнього відчуття!
Ingredients
Борошно
200 г.
Яйце
1 шт.
Цукор
200 г.
Фейхоа
300 г.
Вершкове масло
100 г.
Полуниця (заморожена)
250 г.
Ром
30 мл.
Сік лимонний
15 мл.
Куантро лікер
30 мл.
Крохмаль
1 ч. л.
Сир знежирений
300 г.
Сіль
1/4 ч. л.
Preparation steps
01
Борошно просіяти і пересипати в миску. Натерти в неї заморожене тверде вершкове масло. Посолити, насипати цукор (50 г.) і розмішати.
02
Налити в тісто ром (можна і воду). Вимісити. Стіл присипати борошном і розкачати на ньому тісто дуже тонко. Готове тісто відправити до холодильника на 20 хвилин.
03
Перш ніж перейти до начинки слід розігріти духовку до 190°C. Потім витягнути з холодильника охолоджене тісто і відразу помістити в духовку на 20 хвилин.
04
Перейти до начинки. Плоди фейхоа очистити, порізати на невеликі шматочки. Помістити в посудину, збризнути лимонним соком, присипати цукром і перемішати. Настоювати 10 хвилин.
05
Помістити у блендер сир, цукор і яйця. Збити. Викласти на тісто фейхоа, і полити сирною масою.
06
Повернути тісто назад в духовку. Випікати 30 хвилин.
07
Останній етап - крем. У сотейник покласти чисту полуницю, посипати її цукром і залити лікером. Довести до кипіння і відразу збити міксером до утворення легкої маси. Потім додати крохмаль 1 ч. л., стільки ж холодної води, і відразу зняти з вогню.
08
Дістати тісто, змастити кремом. Подавати гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores