
Печиво з шоколадом
Як показує практика, чим простіший і легший рецепт страви, тим сама страва в підсумку виходить смачнішою і цікавішою. Думаємо, це стосується і печива з шоколадом також. Адже для його приготування досить замістити тісто і викласти його на деко. Це дуже швидко і зручно, коли ви готуєте не одну страву. І поки печиво запікається собі в духовці, можна приступити до чогось іншого. Далі просто залишається полити його шоколадом. До речі, якщо хочете, можете перед шоколадом викласти ще шар ягід, наприклад, або варення. Тоді печиво буде не просто шоколадне, але і фруктове. Можливо так вам воно навіть більше сподобається.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
150 г.
Black Chocolate with Nuts
300 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч. л.
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Preparation steps
01
Додати в миску цукор, масло і ванільний цукор, розтерти. Додати яйця, перемішати. Додати борошно і розпушувач, замісити тісто.
02
Форму для випічки змастити маслом, рівномірно розподілити тісто. На шар тіста розкласти квасолю або горох, для рівномірного пропікання коржа. Випікати 20 хвилин у духовці при температурі 180°C.
03
Розтопити шоколад. Вилити на теплий корж. Залишити в холодильнику на 2-3 години, до повного застигання шоколаду. При подачі розрізати на невеликі шматочки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores